Videoblog

Her kan du følge vores videoblog, hvor vi jævnligt vil lave produktvideo'er, eller henvise til andre gode video'er.

Skal du servicere dine Andersen spil, er her en god gennemgang på video, hvor vi skiller et spil ad og forklarer hvordan du bedst vedligeholder spillet. 

Palby Fyn Cup video

Se den nye Palby Fyn Cup video. Stævnet bød på helt fantastisk vejr, med høj solskin og perfekt sejlervejr. Filmen følger bådene på vej mod Lillebælt

Trolling Master film

Palby Marine var med til TrollingMaster Bornholm, som i år blev afholdt for 10. år i træk, og med over 330 startende både blev der sat ny tilmeldings rekord.

Lowrance elite chirp

Chirp er en forbedret visning af bunden. I Lowrance Elite Chirp er der Broadband Sounder, Downscan og Chirp i et og samme instrument. Se film om produktet her.

Mirka Ceros slibemaskine

Mirka Ceros er den optimale slibemaskine når der skal renoveres gelcoat. Her viser vi hvordan du får båden tilbage i topform, med en dybderensning, sluttende med polering.

Polering af fribord

Når du skal polere fribord, kan du med fordel bruge Mirka Abralon. Det fungerer som vandslibepapir, og går helt op til hvad der svarer til korn 4000. Se hvor let det er her

Crewmate bådshage

Crewmate er en bådshage, sikkerhedskrog og fortøjningshjælp samlet i ét og samme instrument. Den hjælper dig til lettere fortøgning og bedre havnemanøvrer. 

Service af redningsflåde

Hos Palby er vi godkendt til at servicere redningsflåder fra Plastimo, Waypoint og Lalizas. Bådnyt har lavet en video om hvordan en service foregår.

Cobb grill 10 års fødselsdag

Cobb grillen fejrede 10 års fødselsdag med et brag af en fest. Livemusik, grilmad og sommerstemning var ingridienserne for dagen. Se videoen her

Turning point propeller

Turningpoint Propeller er enormt effektive og giver din motor et ekstra boost. Se videoen her hvor de tester dem mod andre propeller. Vi har hele sortimentet på lager.

Lowrance Elite HDI

Lowrance Elite 7 HDI får fantastiske anmeldelser. Her kan du se en film, hvor den bliver anmeldt. Skal du have en klar skærm til billige penge, er Elite HDI måske sagen