Sådan lægger du ny Treadmaster

Når du skal montere Treadmaster skal du starte med at gøre området rent, hvor Treadmaster skal monteres. Derefter skal du lave en skabelon af området.

Der anbefaler vi at man bruger almindelig afdækningspap, eller kraftig gennemsigtig plastik.
                       
Når du har tegnet og skåret dine skabeloner til skal du lægge dem ovenpå din Treadmaster, og skære dine stykker ud så det passer efter dine skabeloner. Det kan være en god ide at lægge tape, rundt om områderne hvor der skal monteres Treadmaster, for at undgå at overskydende lim hvor det ikke ønskes.

Du skal nu til at lime pladerne på dækket. Vi anbefaler at man matterer med sandpapir og affedter området med acetone inden limning, for at sikre den bedst mulige vedhæftning. Når du skal lime dine plader på skal du påføre limen på pladerne og ikke dækket/emnet. Vær sikker på at der er lim alle steder, og helt ude til kanterne for at få den bedste vedhæftning og finish. Tag din plade og læg den på emnet med så den flugter linjerne.

Tag derefter en hård rulle evt. malerrulle og rul luftlommerne ud og sikre at hele pladen har fuld vedhæftning. Se vores udvalg af treadmaster...

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere