Nyt filter giver frisk drikkevand

Slut med at slæbe dyrt drikkevand på flasker ombord. Med et filter fra 3M, kan du nu drikke vandet direkte fra din vandtank, uden bismag eller risiko for maveinfektion.

Filteret har en kapacitet på 7.500 ltr. og en holdbarhed på 6 md. Så der er kapacitet nok til f.eks. bruser osv. i hele perioden.

                       

Filterenheden kan anvendes på alle installationer, der har et tryk på mellem 1 – 8 bar, og kan skiftes uden brug af værktøj og uden at lukke for vandet. Det har en rating på 0.2 micron, som gør det effektivt mod E. Coli, Cryptosporidium, samt andre bakterier og parasitter, og det indeholder en carbon blok, der effektivt angriber de fleste ioner, der giver dårlig smag og lugt.

Filteret monteres på kold-vandsiden, og tåler ikke varmt vand. Vær opmærksom på, at rør eller slanger kan være årsag til, at vandet smager af gammel gummistøvle.

Vi anbefaler, at man anvender fødevareslanger, fra filteret til tappestedet, og foretager en god skyldning af tank og slanger, en gang om året, evt sammen med et effektivt desinfication middel til fødevareindustrien.

Filteret fra 3M er let at montere, og sikrer på få minutter hele besætningen mod ”løs mave” i ferien.. Kan købes i din bådudstyrsbutik fra juni 2008 -du kan lige nå det inden I skal af sted.

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere