Navionics autorouting kompatible liste

Der kommer løbende ny data og nye funktioner, såsom autorouting til Navionics søkort.


Dette har gjort deres søkort ekstrem populære blandt sejlere verden over. Ud over at Navionics søkort er et kvalitets søkort, og sejlerens foretrukne, så er Navionics kompatible med rigtig mange marineinstrumenter - herunder Lowrance, Simrad, B&G, Raymarine, Hummingbird og Foruno. Dog ikke Garmin, som har deres egne søkort.


Dette er også en af grundene til, at de er så populære indenfor navigationsinstrumenter. Sejlere beholder tit og ofte gamle søkort fra tidligere kortplottere og bruger dem i nyere instrumenter, som er kompatibel med søkortet.


Udover at søkortene passer på stort set alle producenters nyere instrumenter, så har de også gjort det muligt for sejleren selv at downloade søkortene hjemme foran computeren.

Denne funktion sørger for, at man helt selv kan vælge hvilket område man ønsker at downloade, og hvor meget man ønsker at downloade ned på SD hukommelseskortet. Denne måde vil også mindske eventuelle misforståelser mellem forhandleren og sejleren, samt trælse situationer med forkerte brændte søkort. Det sidst nye er autorouting, der findes som en feature på følgende søkort: Navionics+ 11.9988, Navionics opdateringskort 11.9998, og Platinum+ 11.xl3p-15p, som man også kan aktivere på søkortet, når man sidder hjemme foran computeren og downloader søkortet.

Det skal dog siges, at autorouting kun er tilgængelig 1 år ad gangen og derefter skal Navionics kortet opdateres igen.

Det er ikke alle instrumenter der er kompatible med autorouting, og det helt store spørgsmål er altid om et nyt søkort er kompatibelt med det eksisterende instrument?


I nedenstående link finder du en opdateret liste, som viser hvilke instrumenter der er kompatible med den nye autorouting funktion.

 

button klik her for kompatibel liste

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere