Giv glasfiberen en makeover

I og med at båden bliver ældre, falmer farven i båden og ridserne i malingen bliver tydeligere og tydeligere og båden ender med at se kedelig og slidt ud.

Ved hjælp af Jotun topgloss er det nu muligt at få malet glasfiberen med en ekstremt blank og slidstærk maling i hvilken som helst have.

Sådan gør du:

Start med at tape området ind med malertape, det er så træls at få slebet for meget af eller male forkert. Matere området som du ønsker at male med sandpapir, og derefter affedt med acetone. Du har nu en materet og ren overflade som er klar til primer.


For at være sikker på at Jotun Topgloss har den optimale vedhæftning skal du starte med at prime området med Jotun antipest primer. For at være sikker på at der er malet over det hele anbefaler vi altid at der males 4 fyldige lag med malerrulle, brug evt. en pensel til de trælse steder.

Når antipest primeren er tørret efter ca 6 timer ved 18 grader kan den overmales med Jotun topgloss. Du skal regne med at du skal male området min 3 gange for at få dækket primeren totalt.

Når du er færdig med at male skal området tørre i min 5 døgn.

Du har nu en ny og genopfrisket glasfiber.

Materialer:

Malertape

Sandpapir

Acetone

Malerrulle

Pensel

Jotun antipest Primer

Jotun Topgloss maling

 

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere