Tips & Tricks

C-map er en af de førende producenter af søkort. Deres søkort er kendt for at være kompatible med en lang række producenter af instrumenter herunder Lowrance, Simrad, B&G, Raymarine, Hummingbird og Foruno, Garmin mm.

Der kommer løbende ny data og nye funktioner, såsom autorouting til Navionics søkort.

En del bådejere kan nikke genkendende til, at have siddet trygt med fast grund under fødderne i sin sofa og været en lille smule urolig over, hvordan det går med båden, der bare ligger i mørket i havnen.

Find den rette styrestol til din båd

Palby har forhandlet bådudstyr til de danske sejlere i mere end 25 år og styrestole er et af vores specialer. Derfor vil du også finde vores styrestole på de danske værfter.

Vinteren har med dens stærke og til tider modbydelige vejrforhold, tendens til at være bådejerens værste fjende. Et Noa dækstativ gør vedligeholdelsen nemmere.

Navionics er en af de førende kortudbydere, og er kendt for at være kompatible med producenter som Lowrance, Simrad, B&G, Raymarine, Hummingbird og Foruno.

Det kan være svært at finde den rigtige lanternepære eller til belysningen i båden. Her kan du finde den helt rigtige. 

Der kommer løbende nye data til søkort. Her er guiden til hvordan du opdaterer dine Navionics søkort. 

Hydraulisk styring gør håndtering af større motorbåde og høj hastigheds både/speedbåde nem og sikker at sejle, selv på de dårlige dage.

Skal du montere gas/gear eller ny styring på din båd, er her en god guide til hvordan du holder styr på kablerne og vælger det rigtige.  

Ronstan Ballslide

Ronstan Ballslide er sejlmagernes foretrukne slædesystem til master. Det giver mere sejlglæde, lettere håndtering og bedre performance.