Tips & Nyheder

Få solpaneler på båden

Nu om dage hvor der hele tiden kommer mere og mere elektronik i båden kan det hurtigt blive et problem ikke at kunne få landstrøm til båden når man er i havn.

Nu nærmer vi os årets kapsejllads højdepunkt. Palby Fyn Cup er samlingsstedet for op imod 2000 sejlere, der har gjort det til tradition.

Palby Marine har lige været på CPH Maritim Festival i Lokomotivværkstedet, København den 27. februar til 2. marts og fortsætter nu turen.

 

Så er den endelig i luften med et nyt og brugervenligt website. Vi håber i vil tage godt imod vores nye hjemmeside og bruge den aktivt.

Crewmate bådshage

Crewmate er en bådshage, sikkerhedskrog og fortøjningshjælp samlet i ét og samme instrument. Den hjælper dig til lettere fortøgning og bedre havnemanøvrer. 

Service af redningsflåde

Hos Palby er vi godkendt til at servicere redningsflåder fra Plastimo, Waypoint og Lalizas. Bådnyt har lavet en video om hvordan en service foregår.

Cobb grill 10 års fødselsdag

Cobb grillen fejrede 10 års fødselsdag med et brag af en fest. Livemusik, grilmad og sommerstemning var ingridienserne for dagen. Se videoen her

Turning point propeller

Turningpoint Propeller er enormt effektive og giver din motor et ekstra boost. Se videoen her hvor de tester dem mod andre propeller. Vi har hele sortimentet på lager.

En vellykket kapsejlads, gennemført i fantastisk vejr! Efter flere år med hårdt vejr, var vejrguderne med os i år og sejlerne fik en smuk tur rundt om Fyn.

Lowrance Elite HDI

Lowrance Elite 7 HDI får fantastiske anmeldelser. Her kan du se en film, hvor den bliver anmeldt. Skal du have en klar skærm til billige penge, er Elite HDI måske sagen