Tips & Nyheder

Udskiftning af tankmåler

Tankmåler der viser omvendt eefter udskiftning af føler eller ur, er noget mange har oplevet. Men hvorfor er det sådan og hvad skal du gøre?

Få varmt vand ombord på båden

Installation af varmtvandsbeholder i båden kan nemt få det til at føles som en lukus ferie. Her er en vejlledning om hvordan det fungere.

Kikkert

Der er stor forskel på kikkerter og de findes til mange forskellige formål. Her er der en guide til hvordan du vælger den rigtige kikkert til din båd.

Tovværk

Er du i tvivl om hvilken udveksling der skal til i dit skødesystem eller trimline? Her er en oversigt over forskellige udvekslings metoder.

Vandslibning og polering af båd

Gelcoatreparationer og små bolthuller fræses op så kanterne er så vinkelrette på overfladen som muligt, og fyldes helt op med gelcoat.

Trim din båd

Vi har et plan, så du kan trimme din båd, og din brændstoføkonomi inden ferien. Bennett Trimplan er faktisk et af de få tilbehør, der kan tjene sig selv ind.

Vælg den rigtige propel

Når du skal vælge ny propel til din påhængsmotor eller z-drev er der mange valg. Først skal man gøre sig klart hvad man har i dag, og hvad man gerne vil opnå.

Undgå olie i lænsevandet

Selv få dråber olie i bundvandet vil give en stor synlig oliefilm. Den ikke er godt for miljøet eller populært hos sejlere, og havnemyndigheder.

Få 220V i båden

En inverter får sin energi fra skibets 12 eller 24 v. batterigruppe, booster det 10 – 20 gange til 220 Volt AC, så du kan bruge computer og andet ombord.

Tovværk

Tovværket springer altid, når det er mindst belejligt. Præcis når bølgerne er højest og vinden er kraftigst, eller under kapsejlads, når tovet bliver presset lidt ekstra

Reparation af glasfiber og kulfiber

Står du overfor at skulle reparere en glasfiber skade på din båd hvor fibrene er ødelagte? Så er her guiden til hvordan du laver skaden professionelt.