Tips & Nyheder

Læg Treadmaster på båd

Når du skal montere Treadmaster skal du starte med at gøre området rent, hvor Treadmaster skal monteres. Derefter skal du lave en skabelon af området.

Frisk drikkevand på båden

Slut med at slæbe dyrt drikkevand på flasker ombord. Med et filter fra 3M, kan du nu drikke vandet direkte fra din vandtank, uden bismag eller risiko for maveinfektion.

Montering af køleskab i båd

Et køleskab eller køleanlæg i en båd består af 3 elementer. En kompressor, en thermostat og et køleelement. Her får du en guide til, hvordan du installerer et køleskab i din båd.

VIGTIGT! Undgå hvis det er muligt, da indvendig montering nedsætter ekkolodets funktion. Er det nødvendigt med indvendig montering, kan du starte med at tage en plastpose med vand.

Montering af ankerspil på din båd

For at ankerspillet skal fungere korrekt, er der flere ting man skal være opmærksom på. Her har vi en guide til hvad du skal være opmærksom på.

Undgå lugtgener fra dit bådtoilet

Det her handler om marinetoiletter, septiktanke, gastætte slanger, og om hvordan du kan beskytte din fintfølende næse for mislugt fra toiletinstallationen.

Guide til installation af bådtoilet

Der findes en lang række fabrikater på markedet Men hovedsageligt er der tre forskellige typer af toiletter. Manuelle toilet, elektriske toiletter og hydro-vaccum.

Tips til montering af fenderlister

Når du skal montere en fenderliste, kræver det grundig forberedelse. Til gengæld kan du få et flot resultat som holder i mange år. Læs guiden til montering her

Gode råd til slanger og fittings

Specielt under vandlinjen skal man være ekstra opmærksom på slanger og fittings. Her er vores guide til hvad du bør kigge efter og hvordan du monterer.

Giv glasfiberen en makeover

I og med at båden bliver ældre, falmer farven i båden og ridserne i malingen bliver tydeligere og tydeligere og båden ender med at se kedelig og slidt ud.

Sådan tjekker du riggen

Uanset om masten er taget af båden, eller den har stået på båden i vinter, er der nogle ting som skal tjekkes. Det kan sikre dig imod dårlige og dyre oplevelser i sæsonen.