Tips & Nyheder

Palby Fyn Cup video

Se den nye Palby Fyn Cup video. Stævnet bød på helt fantastisk vejr, med høj solskin og perfekt sejlervejr. Filmen følger bådene på vej mod Lillebælt

Løkkentræf for småbåde blev afholdt for 6. gang lørdag d. 10.05.14. Palby og Lowrance er selvfølgelig med på sidelinjen når der skal fiskes.

Sømetal eller marinemessing er en speciel legering, brugt til fittings i både. Ligger båden i vandet i længere perioder, er det vigtigt at sikre sig en god kvalitet.

Trolling Master film

Palby Marine var med til TrollingMaster Bornholm, som i år blev afholdt for 10. år i træk, og med over 330 startende både blev der sat ny tilmeldings rekord.

Lowrance elite chirp

Chirp er en forbedret visning af bunden. I Lowrance Elite Chirp er der Broadband Sounder, Downscan og Chirp i et og samme instrument. Se film om produktet her.

Mirka Ceros slibemaskine

Mirka Ceros er den optimale slibemaskine når der skal renoveres gelcoat. Her viser vi hvordan du får båden tilbage i topform, med en dybderensning, sluttende med polering.

Polering af fribord

Når du skal polere fribord, kan du med fordel bruge Mirka Abralon. Det fungerer som vandslibepapir, og går helt op til hvad der svarer til korn 4000. Se hvor let det er her

Polering af akrylglas

Her er en komplet guide til hvordan du kan slibe og polere dine bådvinduer i acryl, step by step, så de ridser og skrammer forsvinder igen.

Skift olie på bådmotor

Det er lettere at skifte olie nu, inden båden skal på land. Man kan hurtigt varme motoren op medens båden er i vandet og suge olien op med en oliesugepumpe.

Nedslibning af bundmaling

Selvpolerende og hårde bundmalinger skal kun fjernes helt, hvis bunden er begyndt at skalle af efter de mange års påsmøring af bundmaling, og skal renoveres.

Hvad for et batteri skal jeg vælge til hvad i min båd ? Mange sejlere stiller netop sig selv dette spørgsmål mange gange, når man står og skal vælge nyt batteri til båden.