Tips & Nyheder

Gør det nemt – brug Maxi 3 når du vasker båden helt ren før vinteren.

Ved valg af det rigtige bådbatteri til din båd, får du en sejlads uden bekymringer om mangel på strøm til eksempelvis at starte motoren eller holde gang i dit lys.

En ankerrulle er nødvendig for både, der har et ankerspil monteret, og et rigtig godt tilbehør, der beskytter din båd og din ryg.

Vi tager sejlertøj på til aktiv sejlads og dårligt vejr. Det hjælper med at holde os varme, tørre og komfortable, uanset et skiftende vejr.

Bådene er nypolerede og der er mange gode tilbud. På land vises udstyr og tilbehør frem. Se stemningsfilm fra messen og læs hvordan det gik i Egå.

 Har din båd fået osmose? Vi giver her et par gode råd om hvordan du behandler din båd, og kommer helt i bund, så du undgår problemet.

Aarhus Big Boat Race 2014 blev afholdt D. 7-8 juni. Det var de store bådes dyst med mange spændende dueller og flotte billeder på bugten.

Vil du selv lave teak på din båd, eksempelvis cockpitplader eller på trin, så har vi en komplet guide. Læs hvilke ting du skal tage højde for

Danmarks premiere på det billigste farve ekkolod på markedet. Lowrance Elite 3X giver et godt billede til billige penge. Se video om Elite 3X her.

 

Skal du servicere dine Andersen spil, er her en god gennemgang på video, hvor vi skiller et spil ad og forklarer hvordan du bedst vedligeholder spillet. 

J and Beyond 2014 er netop overstået. Dette er en konference for Joomla udviklere og webhuse der producerer websider i Joomla. Her vandt www.palby.dk en fornem pris.