Tips & Nyheder

Bjarne Carlsen som har været direktør for Palby Marine i 25 år, giver nu stafetten videre til Peter Helleskov og får ny partner.

Exides marinebatterier opnår international certificering af DNV GL. Det er dit kvalitetsstempel.

Skal du montere gas/gear eller ny styring på din båd, er her en god guide til hvordan du holder styr på kablerne og vælger det rigtige.  

Ronstan Ballslide

Ronstan Ballslide er sejlmagernes foretrukne slædesystem til master. Det giver mere sejlglæde, lettere håndtering og bedre performance.

At vælge den rigtige redningsvest til det rigtige formål forhold, har altid efterladt sejlere et spørgsmål, om det er det rigtige de vælger til dem selv og båden.

Service af Andersen spil

Et Andersen spil holder ofte længere end båden. Men hvordan sikrer du at det kører optimalt? Læs her hvordan du servicerer dit spil.

Mange ældre både af glasfiber kan få nyt liv indvendigt med ny vægbeklædning i Pelon. Det isolerer båden og giver en lys og pæn finish.

Vil du opleve en gengivelse af årets sejlerfest. Så kan du se film fra kapsejladsen, både før under og efter. Vi glæder os til at se jer igen næste år.

Følg Palby Fyn Cup live når der streames fra den første del af sejladsen. Omkring kl. 11 starter livesendingen fra sejladsen, hvor man følger bådene.

 Vi har spurgt sejlerne efter den optimale pakkeliste til en langdistance kapsejlads. Der er kommet rigtigt mange gode idéer og bud, som vi her har samlet.

27 feb. - 1 marts & 5 - 8 marts 2015 afholdes BOAT SHOW i Fredericia. Messe C lægger endnu engang haller til årets store bådudstilling.