Exide certificeret af DNV GL

Exides marinebatterier opnår international certificering af DNV GL. Det er dit kvalitetsstempel.

Batteri producenten Exide Technologies har opnået en typegodkendelse på 24 af deres marine og fritidsbatterier.
Det er meget få bly-syre-batterier på markedet, der kan klare denne uafhængige godkendelse, som sikre at batteri producenters bådbatteri og fritidsbatterier opfylder de højeste standarder, der er for sikkerhed og pålidelighed til søs.
DNV GL har alt i alt fornyet certificeringen for 20 af Exides GEL og AGM batterier, som alle sammen blev godkendte i 2011. Derudover er der nu også blevet godkendt 4 stk. AGM, af det internationale certificeringsorgan. En del af godkendelsen tager DNV GL på besøg hos producentens fabrikker for at undersøge om diverse standarder for kvalitets kontrol bliver overholdt i produktionen.
Igennem mange års erfaring har Exide arbejdet sig godt ind i båd markedet. Herunder top varemærker som Beneteau, Bavaria, Dufour yachts og Nautitech bare for at et par stykker. Bådmærker som disse er det ikke bare det vigtig det er et krav at batterierne må anvendes i deres fartøjer.
Det er ikke kun hos bådproducenterne at godkendelserne er vigtige. Hos producenter bag redningsbåde, hvor pålidelighed og sikkerhed har en afgørende betydning. Kræves det at alle elektriske komponenter er type godkendt. Det har derfor en stor betydning for Exide at være godkendte af DNV GL, og dermed kunne levere batterier til kunder som kræver at kvaliteten er i top.

Exide Technologies (www.exide.com) er global leverandør af lagrede elektriske energiløsninger herunder batterier, samt tilhørende udstyr og tjenester - til transport og lystsejlere.
Exide Transportation producerer og sælger start-, AGM og mikrohybrid batterier til marine og bådudstyrs branchen biler, lette og tunge lastbiler, landbrugs-, samt andre specielle opgaver.
Exides avancerede produkter omfatter Absorberet Glass Mat (AGM) og Enhanced Flooded batterier (EFB) til start-stop og energigenvinding til køretøjer, sammen med åbne og VRLA (AGM og GEL) batterier.

 

button 13

 

 

Ønsker du at vide mere om opladning og vedligeholdelse af Exide bådbatterier eler blot mere information om hvilke type batteri der passer dit behov bedst så har vi lavet en lille guide til dig nedenfor. 

 

Batterivalg - Nye muligheder med AGM batterier

Hvad for et batteri skal jeg vælge til hvad i min båd ? Mange sejlere stiller netop sig selv dette spørgsmål mange gange, når man står og skal vælge nyt batteri til båden.

 

button 15

 

 

Varme og kolde facts om batterier.

Vinteren kan være hård ved dine batterier. Når et batteri står, vil der ske en  løbende afladning og dermed falder spændingen i batteriet, derfor er marineladeren en meget vigtig ting for bådejere.

 

button 16

 

 

 

 

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere