Arrangementer

Drømmer du om et eventyr på havet? Om at opleve verden fra din båd og lytte til stilheden og bare være i ét med havet? Læs 2 eksempler på, at det kan lade sig gøre!

Igen i år er der arrangeret en lang række åbenthus, bådmesser og stævner rundt i de danske havne. Se hvilke Palby deltager i.

Vil du opleve en gengivelse af årets sejlerfest. Så kan du se film fra kapsejladsen, både før under og efter. Vi glæder os til at se jer igen næste år.

27 feb. - 1 marts & 5 - 8 marts 2015 afholdes BOAT SHOW i Fredericia. Messe C lægger endnu engang haller til årets store bådudstilling.

Bådene er nypolerede og der er mange gode tilbud. På land vises udstyr og tilbehør frem. Se stemningsfilm fra messen og læs hvordan det gik i Egå.

Aarhus Big Boat Race 2014 blev afholdt D. 7-8 juni. Det var de store bådes dyst med mange spændende dueller og flotte billeder på bugten.

Nu nærmer vi os årets kapsejllads højdepunkt. Palby Fyn Cup er samlingsstedet for op imod 2000 sejlere, der har gjort det til tradition.

Palby Marine har lige været på CPH Maritim Festival i Lokomotivværkstedet, København den 27. februar til 2. marts og fortsætter nu turen.

 

En vellykket kapsejlads, gennemført i fantastisk vejr! Efter flere år med hårdt vejr, var vejrguderne med os i år og sejlerne fik en smuk tur rundt om Fyn.