Hos Palby er vi certificerede til at servicere redningsflåder fra Plastimo, Waypoint og Lalizas. Vi servicerer flåder 4 gange om året, i januar, april, august og november måned. Der skal forventes en servide tid på ca. 1 måned, før vi kan returnere den færdige flåde. Skulle der opstå problemer eller spørgsmål vil vi selvfølgelig kontakte dig. 

Når man servicerer en flåde er der en basispris, samt pris for de ting som skal skiftes. Er der eksempelvis mad eller nødraketter i din flåde vil dette til tider skulle skiftes. 

 

Følgende datoer kan du få serviceret flåder. 

 

Måned

Seneste indlevering

Forventet tilbagelevering

November 15/11 - 2016 15/12 - 2016
Januar 16/1 - 2017 16/2 - 2017
April 17/4 - 2017 17/5 - 2017
August 14/8 - 2017 14/9 - 2017

 

Pris på service af redningsflåde

Vi er altid konkurrencedygtige på prisen og alle der arbejder på flåderne er certificeret af producenterne til at lave service på flåderne. 

Priseksempel service af 4 personers.

Service: 2.499,-
Udskiftning af nødudstyr: 498,-

 

I enkelte tilfælde vil det være nødvendigt at kassere en flåde. Det kan i tilfælde af at flåden er for gammel til at det kan betale dsig, eller at dele af flåden er i for dårlig stand.

 

Sådan opbevarer du bedst din flåde

Det sker at vi får flåder ind, som vi er nødt til at kassere. Oftest skyldes det at flåderne har siddet udenfor i mange år hvor fugt og salt har haft gode betingelser for at ødelægge flåden. Flåden pakkes i en vacumpose, men blot et lille hul, kan gøre at der trænger vand ind til flåden. Dermed vil vandet nedbryde flåden og der vil være risiko for at flåden ikke kan godkendes til service.    

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere