Bjarne Carlsen som har været direktør for Palby Marine i 25 år, giver nu stafetten videre til Peter Helleskov og får ny partner.

Peter Helleskov som har været partner i firmaet, i knap 9 år, sætter sig nu bag roret og skal føre skibet sikkert videre. Han bliver ny hovedaktionær og samtidig får Palby en ny partner og aktionær i form af grossisten Flak fra Norge. Palby og Flak har samarbejdet i mere en 20 år og har altid haft samme filosofier og mål for deres forretninger.

 

"Peter har været firmaets mand, og har arbejdet benhårdt for at vi står her i dag. Han er vedholdende og har en sand Palby ånd" siger Bjarne Carlsen

 

Målet er at vi sammen med Flak kan skabe et stærk indkøbssetup, hvor mængderne vil påvirke priserne til de danske sejlere, så endnu flere har råd til godt bådudstyr. 

Hvem er Flak?

Flak er Norges største grossist af bådudstyr og tilbehør og sælger, præcist som Palby, gennem et stort forhandlernetværk. Fra Kristiansand distribueres pakker til værfter, værksteder og butikker. 

Flak har indtil for nyligt været drevet og ejet af familien. I dag er Kjetil Flak hovedaktionær.

 

"Vi kan lære rigtigt meget af hinanden Flak og Palby. Derfor har det hele tiden været mit mål at få dem med ombord. Det er en kæmpe styrkelse af vores forretning" siger Peter Helleskov.

Kursen lagt mod vækst

Et øget samarbejde sikrer at begge virksomheder er gearet til at vækste. Bådbranchen ser igen lyse tider og her vil både Flak og Palby Marine være bådbranchens foretrukne leverandør.

 

Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Bådudstyr og marinetilbehør til danske sejlere